مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

سلام خانم ایرانی هستم میخوام با یک مرد افغانی مقیم سوئد ازدواج کنم چکار کنم خونه و ماشین من در ازدواج با ایشون تقسیم نشه و بعد چه مدت میتوانم به سوئد نزد ایشان ملحق شوم ؟؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

قوانین آن کشور بر روابط شما حاکم است

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
سوالتان مفهوم نیست لیکن براساس قوانین ایران و درصورتی که ترک تابعیت نکنید وپروانه زناشویی جهت ازدواج دریافت کنید ،این ازدواج تاثیری درمالکیت اموالتان ندارد. مگراینکه درقوانین کشورمحل اقامت ویا احوال شخصیه مرد احکام دیگری باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون ایران تقسیم نمی شود فقط در صورت فوت شوهر ارث می برد.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

شرط مناصفه اگر نگذارید در حقوق ایران و افغانستان اموالتان در مالکیت خودتان می ماند، حقوق سوئد هم احوال شخصیه مثل آثار ازدواج را به تابعیت زوجین برمی گرداند البته اگر مسلمان هستید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق قوانین کشور ایران شما مالک املاک خود هستید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. تا زمانی که شخصا اقدام به انتقال اموال به ایشان نکردید ، حق قانونی شما محفوظ خواهد بود و ازدواج دلیلی بر انتقال اموال به همسر نخواهد بود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تقسیم نمیشود ولی در صورت فوت. همسر ارث می‌برد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه دو مسئله در میان اس که اهمیت زیادی دارد اول قانون کشور متبوع است و دوم قانون ایران که هر دو نیاز به بررسی دارد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

طبق قانون ایران تقسیم اموال در ازدواج نداریم

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تقسیم نمی شود مگر در صورت فوت که قواعد ارث حاکم است