مشاوره حقوقی رایگان - آزادی مشروط مواد مخدر

سلام خسته نباشید از من 2 گرم شیشه گرفته بودن الان 217 روز به من حبس دادند با مرخصی عید میشود 44 روز که حبسم آیا امکان آزادی مشروط یا عفو وجود دارد؟ قاضی اجرای احکام به من گفته 30 فروردین واست کاریش میکنم یعنی چی؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق قاضی ناظر زندان درخواست خود را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
از طریق قاضی ناظر زندان موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با گذشت یک سوم از مجازات حبس، آزادی مشروط امکان‌پذیر است.
بهتر است این امر را از طریق قاضی ناظر زندان پیگیری بفرمائید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازقاضی ناظر زندان موضوع را پیگیری کنید با گذشت یک سوم از مجازات حبس، آزادی مشروط امکان‌پذیر است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که شرایط عفو مشروط را داشته باشید یک سوم از حبس را بگذرانید می‌توانید از این نهاد استفاده کنید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اگر مشمول شرایط ماده 58 قانون مجازات اسلامی باشید امکان آزادی مشروط وجود دارد. بعنوان مثال یکی از شرایط تحمل یک سوم مدت حبس است.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه یک سوم مدت حبس را گذرانده اید امکان دارد جهت دریافت پاسخ دقیق تر گزینه تنظیم لایحه را انتخاب نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما بعد از گذشت 1/3 از مدت حبس می توانید درخواست آزادی مشروط را مطرح نمایید
درخواست استفاده از پابند الکترونیکی را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

از طریق قاضی ناظر زندان موضوع را پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

آزادی مشروط شرایط خاص دارد ا توجه به میزان محکومیت شما می‌بایست تقریباً 72 روز از حبس شما گذشته باشد تا تقاضای آزادی مشروط ارائه دهید