مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه

پولی به اشتباه به حسابی که مسدود بوده واریز شده حالا چی کار باید کرد آیا کسی که واریز کرده میتواند پس بگیرد؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اشتباه خود را باید ثابت نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تنها میتواند علیه دارنده حساب دادخواست تنظیم کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ امکان‌پذیر است.
به همین منظور دادخواست به خواسته مطالبه وجه به طرفیت صاحب حساب بانک مقصد از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق بانک مربوطه پیگیری کنید تا صاحب حساب مشخص شود سپس با ایشان بر اساس اطلاعات ثبت شده در بانک تماس بگیرید تا پیگیری شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که حساب مسدود متعلق به واریز کننده نباشد می‌تواند مبلغ را وصول نماید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
درخواست استرداد وجه به استناد رسید بانکی و استعلام پرداخت بانکی مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق مرجعی که توقیف نموده است پیگیری کنید