مشاوره حقوقی رایگان - گزینش فرهنگیان

سلام
من فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان هستم
با وجود گزینشی که در بدو ورود به این دانشگاه انجام گرفت، بعد از فارغ‌التحصیلی همه‌ی ورودی های ما برای گزینش دعوت شدیم
من رو به دلایلی مثل نماز قضا، آرایش و حجاب رد کردن و عدم صلاحیت عمومی برای من زدن.
اعتراض اول و دومم رو رد کردند و الان به من گفتن تا سه ماه فرصت دارم به دیوان عدالت شکایت کنم.
من سال آخر دانشگاه به دلیل کمبود نیرو، یک سال به صورت حق‌التدریسی داخل مدرسه کار کردم، همکار های من هستن میتونن در مورد تمام مواردی که گفتم ازشون درمورد من بپرسند
قراره شکایت‌نامه تنظیم کنم و به دیوان ارائه بدهم
میخواستم بدونم آیا امیدی هست؟
من چهارسال زحمت کشیدم، یکسال کلاس خالی مدرسه رو پر کردم با این که تو دوره‌ی تحصیل هیچ تعهدی نداشتم
واقعا مواردی که برای من نوشته شده درست نیست
آیا امیدی هست که دیوان عدالت به من رای بدهد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله امیدکه باید همیشه به خداوند باشد توکل کنید دراکثر موارد دیوان به نفع رای داده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست تان را ترجیحا با همکاری یک وکیل تنظیم و برای دیوان ارسال نمایید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن تماما بستگی به نحوه دفاع و استدلالات شما بر اساس بند های قانونی مربوطه دارد

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اظهارنامه‌ای به اداره مذکور ارسال فرمایید مبنی بر اینکه درخواست برگشت به کار دارید پس از در صورتی که در جوابی دریافت ننمودید و حتی یا در صورتی که جواب دریافت نموده باشید به دیوان عدالت اداری شکایت تضیع حق مطرح نمایید، البته بهتر است با یک وکیل متخصص در این خصوص مشورت کنید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

جهت تنظیم دادخواست دیوان گزینه مورد نظر را انتخاب نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود خطاب به دیوان عدالت اداری اقدام گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما
حتما شکایت کنید اما حتما یک وکیل برایت بنویسد