مشاوره حقوقی رایگان - فرد دیگری آزمایش را انجام داد

سلام وقت بخیر
برای استخدام فرد دیگری جای من آزمایش را انجام داد.رمیخواستم بدونم در صورتی که کمیسیون از آن آگاه شود میتواند از من شکایت کند و من مجرم شناخته میشوم؟مجازات من چیست؟

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام مجازات آن بسته به سابقه و نوع صورتجلسات تنظیمی بین جزای نقدی و تا 6 ماه حبس ممکن متفاوت باشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است.
اگر اعلام نکنید ممکن است متوجه موضوع نشوند و یا اینکه فکر کنند با شخص دیگری اشتباه شده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکانش وجود دارد دعوای تغییر نام شاید ساده به نظر برسد اما پیچیده است از تجربه وکیل استفاده نمایید

پرونده‌های متعددی در خصوص تغییر نام داشتند مورد اول از طریق ثبت احوال در غیر این صورت از دادگاه می‌بایست اقدام شود بعضی از موارد هم مهم و به شما کمک می‌نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بابت تذلیس و فریبکاری محکوم میشوید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در صورت اثبات قابل مجازات خواهد بود و جزای نقدی و حبس مجازات است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما به عنوان مشارکت در جعل عنوان شخص مباشر جرم مجازات خواهید شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله درصورت مشخص شدن موضوع به علت فریب و تقلب مجازات میشوید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
بله مجرم محسوب و مجازات جزای نقدی و تا 6 ماه حبس بسته به نوع جرم در انتظار شما خواهد بود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله می‌تواند چنین شکایتی علیه شما انجام دهد باید ببینیم عنوان مجرمانه شما چیست