مشاوره حقوقی رایگان - حقوق وزارت کار 1403 چقدر است

سلام مجرد هستم 27 سالمه و سال 1402 حقوق وزارت کار 7.350.000 بود
سال 1403 حقوق وزارت کار چقدر است؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام

حداقل دستمزد کارگران در سیصد و بیست و نهمین نشست شورای عالی کار با افزایش 35.3 درصدی به میزان 8 میلیون و 208 هزار تومان تعیین شد.

بر اساس آخرین اخبار می‌توان به موارد زیر درباره حقوق سال 1403 اشاره کرد:

حق اولاد از 537 هزار تومان به 716,600 تومان افزایش یافت.
بن خوار و بار از 1.1 میلیون تومان به 1.4 میلیون تومان افزایش یافت.
حق مسکن بدون تغییر 900 هزار تومان باقی ماند.
حق تأهل 500 هزار تومانی برای اولین بار برای کارگر خانم و آقا در نظر گرفته شد.