مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مغازه بعلت اتمام قرارداد

یک مغازه برای سوپر مارکت به مدت یکسال اجاره داده ام ( قولنامه در بنگاه نوشتم ) اول 1402 تا اسفند ماه (با توجه به قانون روابط ... سال 1376) قبل از اسفند شفاهی اطلاع دادم که مغازه تخلیه کند ولی متاسفانه پایبند به تعهد خود نبود
1ـ اظهار نامه ای دادم و فرصت 9 روزه دادم ، دیگران واسطه کرد من هم تا 10 اردیبهشت 1403 فرصت دادم ولی به شرط اینکه مکتوب نماید و اجاره جدید بدهد متاسفانه حاضر نشد امضا کند
2ـ دادخواست دستور تخلیه فوری دادم به شورای حل اختلاف .. متاسفانه شوری اظهار می نماید چون قولنامه شما شاهد امضاء نکرده می بایست حکم تخلیه داده شود و حدود شش ماه زمان می برد... و بگونه ای رفتار کرد که برای اینکه زودتر به نتیجه برسی سازش کن و یک فرصت سه ماهه بدهیدو دلیل دیگر اینکه تا فرصت داشته باشد اجناسش بفروشد
متاسفانه مستاجر از تعهد خود عدول کرده ـ قانون شکنی کرده هنجار شکنی کرده و تخلف کرده ـدر موعد مقرر تخلیه نکرده و من که موجر هستم باید ضرر کنم و به او فرصت بدهم متاسفانه از مستاجر حتی یک سوال نکردند چرا متعهد به قرارداد نیستی؟
خلاصه اگر سازش کنم آیا میتوانم ادعای خسارت کنم ؟ چگونه؟ موجر دو نفر هستیم و یک نفر حاضر بودیم در جلسه و امضا کردیم ولی نفر دوم هنوز امضا نکرده
خودم می خواستم سوپری بگذارم وام گرفتم وسایل بخرم ولی مغازه تحویل نداد و تا خرداد ماه بیش از سی درصد تجهیزات مورد نیاز گران می شود.
ممنونم اگر راهنمایی کنید متاسفانه اینگونه فرصت دادن به مستاجرین یک رویه می شود( تخلف کن زمان بخر از دادگاه)

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در همان سازشی که می‌کنید نسبت به خسارت نیز توافق و سازش کنید سازش به معنی این است که دیگر دعوایی وجود ندارد و خسارت متصور نیست و اگر هم هست نسبت به آن صلح می‌نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام در سازش، همه موارد را پیش بینی و توافق کنیذ

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در این موارد باید تمامی نکات سازش بین طرفین مشخص باشد