مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

سلام وقت بخیر
یه سوال داشتم راهنمایی کنید یه دنیا ممنونتون میشم
بنده در کارگاه یکی از دوستانم به مدت 5 سال مشغول به کار بودم . کارگاه به بدلیل مشکلات مالی فروردین امسال کلا تعطیل شد .
کارگاه دارای معافیت بیمه بود به دلیل داشتن نیرو زیر 5 نفر، و برای ارسال لیست بیمه دوماه عقب هستیم .
یعنی الان که برج 1 هستیم تازه میخام بیمه برج11سال قبل رو ارسال کنیم.
برج 2 بیمه برج 12سال قبل رو ارسال کنیم .
برج 3 بیمه فروردین ماه امسال رو ارسال کنیم.
تنها بیمه شده این کارگاه من هستم که میخواستم برای بیمه بیکاری اقدام کنم .
طبق قانون باید طی 30 روز برا بیمه بیکاری اقدام کنم , حالا با این شرایط که بیمه دو برج عقب هستیم اگه بخوام بمونم برج 3 تا لیست بیمه فروردین ارسال بشه خب مهلت 30 روزه تموم میشه و فرصت بیمه بیکاری رو از دست میدم .
شما بفرمایید با این شرایط چکار میتوان کرد ؟؟؟
پیشاپیش ممنون از وقتی که گذاشتید و راهنمایی کردید .