مشاوره حقوقی رایگان - حکم دادگاه

سلام ما زمین زراعی 50ساله که در تصرف قانونی درست ما بود که بعد از گذشت 50سال پسرعموهایمان فقط یک نسق اورداند که نصف این زمین زرای ها برای ما بوده پدرمان به پدرشما 50سال پیش اجاره داده وهیچ گونه قراردادی ندارند فقط شفاهی گفتند دادگاه حکم فروش زمین ها را داده درصورتی که مدارک کلا به اسم پدرمان است ما چگونه این حکم را برگردانین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات مالکیت شما است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با مستندات و مدارک این موضوع را به اثبات برسانید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

باید دادخواست اثبات مالکیت بدهین با مستندات

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر حکم قطعی شده کار سخت است ولی باز در صورتی که اسناد و مدارک دقیق باشد و پس از رویت می‌توان می‌توان اقداماتی داشت