مشاوره حقوقی رایگان - مکتوم بودن مدرک

مادری ملکی داشته سی سال پیش به یکی از فرزندان میفروشد سال 94 فوت میکند وصیت نامه رسمی مینویسه بین فرزندان تقسیم بشه همه موافق هستند یکی از فرزندان میگه چون قابل تقسیم نیست اراضی کشاورزی هست بره مزایده شکایت کرده فرزندی که ملک سی سال پیش خریده وصی این مادر هم هست راضی نیست بره مزایده حالا میتونه بگه مادر مالک نبوده که وصیت کرده اعلام کنه من خریدم بیع نامه هم دارم تازه اثر انگشت فرزند ارشد هم هست سه شاهد هم امضا کردند بگه مال منه ولی به همتان میبخشم و از این طریق وادار به عقب نشینی اش کنه

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

برادر مالک است و وصیت موضوعیت ندارد زیرا مادر پس از بیع دیگر مالک نبوده که اجازه وصیت داشته باشد