مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از برخورد و توقیف خودرو توسط پلیس اگاهی فرودگاه ...

شکایت از پلیس آگاهی فرودگاه ...
بابت توقیف خودروشخصی بعلت سوارکردن مسافر.
میگن مسافرکشی در محدوده فرودگاه مشهد جرم محسوب میشه و ماشینو توقیف میکنن
و اگر یکم مقاومت کنی و سوال بپرسی با بی احترامی و فحش‌های رکیک مواجه میشی‌. من هرچی در اینترنت سرچ کردم. چیزی در این باب نبود
و ب گفته شاهدین تاکسهای فرودگاه هر ماه ی مبلغی از بین خودشون جمع میکنن و ب حساب نیروهای پلیس آگاهی فرودگاه واریز میکنن تا با مسافربرهای شخصی یا اینترنتی برخورد کنند

حالا میخاستم بدونم تحت چ عنوان میتونم پیگیری کنم ک ب یک نتیجه مطلوب برسم
ممنون از راهنمایی شما وکلای عزیز