مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ماشین به صورت خالی در انبار مشروبات الکلی

سلام و احترام برادر اینجانب که عمرشو داده به شما مشغول کار قاچاق بوده یه ماشین صفر شرایطی از ایران خودرو گرفت که بعد 2ماه در اراک توی انبار مشروبات موقعی که ماشین 2رو خالی میکردن توقیف شد البته ماشین ما خالی بوده فقط تعدادی بی سیم و میخ داخلش بوده بعدش برادر من فرار میکنه و دستگیر نمیشه 42تا از دوستاش راننده ماشین و صاحب بار و صاحب مکان دستگیر میشن بعد یه هفته برادرم تو جاده تصادف کرد و عمرشو داد به شما و دوستاشم با هویت جعلی به دادگاه و بعد شنیدن فوت برادرم اونو متهم به این محموله و بار کردن که پرونده به جایی نرسه.خلاصه من که پیگیر ماشین شدم بعد 6ماهی متوجه این جریانات شدم چون نه اخطاریه ای نه اسمی از برادرم تو پرونده نبود به جز این دوستاش اسم برده باشن خلاصه من پیگیر شدم جریانو روشن کردم برا دادگاه که اینا میخوان از زیرش در برن خود متهم هستن داداش من بی گناه بوده و طولانی روشن شدن ماجرا که صورت گرفت بعد این پرونده 3تا متهم داشت حکم خوردن هر سه و بازم اسمی از برادرم برده نشد و حکمی یا اخطاریه ای برای ما نمیومد من خودم پیگیر میشدم مدارکو ارائه دادم ولی دادگاه هم هیچ اقدامی راجع به صاحب سند ماشین نکرد فقط جواب نمیدادن که آیا متهمه یا چون فوت کرده اسمی ازش برده نشده خلاصه حکم قطعی شد برای 3نفر. طبق قانون صاحب ملکی که متهم نباشه باید وسایلش به او مسترد گردد من که پیش قاضی رفتم و خودش بهم گفت که دیر بهش گفتم حکم داده باید من اعتراض بنویسم منم این کارو کردم بردم دیوان عالی اونجا شماره دادن برای جواب پیگیر بشم اوایل مینداختن عقب بعد جواب ندادن بعدا فهمیدم که ماشین به مزایده گذاشته شده پلاکش تغییر کرده طبق شماره موتورو شاسی دیگه حق مارو خوردن گفتم راهنمایی بفرمایید که میشه کاری کرد و اگه امکانش باشه یه وکیل براش بگیرم ماشینو زنده کنه

پاسخ ها :

مجید کریمی

مجید کریمی :

با سلام‌تنها در صورت اعاده داددسی و در صورت اثبات اینکه جرم متوجه وی نبوده و ماشین برای این امر استفاده نشده قابل استرداد است که مسیر بسیار سختی دارد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.خدا برادرتان را مورد مغفرت قرار بده.به نظر می رسد که سند به نام برادرتان نبوده .وچون نبوده هیچ.یاالله

پرسشگر :

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه چرا اتفاقا به اسم برادرم بوده ولی اسم برادر من در پرونده وحکم نهایی هم نیست ولی دوستاش به خاطر اینکه پرونده بسته بشه برادر منو همه کاره کردن چون فوت کرده بود خلاصه اینم برای داگاه روشن شد وبه سه نفر حکم داد 3نفر متهم شدند ولی بازم اسمی از ما وبرادرم در پرونده نیومد

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

سلام
بررسي مدارك مالكيت سند و راي دادگاه براي اظهار نظر و مشاوره دقيق لازم است. حضورا خدمت وكيل محترم دادگستري جهت مشاوره تشريف ببريد.