مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

اگر حکم توقیف خودرو بابت استرداد یا مطالبه تمام یا قسمتی از ثمن آن را از شورای حل اختلاف بگیرم آیا مامور میتونه با ورود به منزل وی خودرو را توقیف کند یا باید آن را در خارج از منزل توقیف کند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام ورود به منزل نیاز به دستور ورود دارد باید مامور اجرا اعلام کند دستور ورود لازم است اما اگر در خیابان خودرو رویت گردد قابل توقیف است.

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام با صرف توقیف اموال (خودرو) نمیتوان به منزل و مخفیگاه خوانده یا محکوم علیه وارد شد و توقیف خودرو در محل های عمومی مقدور می باشد.

یک وکیل

با همکاران محترم هم نظر هستم