مشاوره حقوقی رایگان - ارث میراث پدرم

سلام ماسه خواهر هستیم که اموال پدرمان می‌خواهیم تقسیم کنیم که یکی از خواهرا می‌گوید که مادر را که 80سال سن دارد می‌خواهد ببرد اموالش را بفروشد آیا می‌تواند یا نه چون من یکی از وراث هستم راضی نیستم وامضا نمی‌دهم که اموال مادرم را بفروشد آیا بدون امضا من می‌تواند بفروشد.قولنامه ای می‌تواند یا نه چون سند ندارد.چون همه ی زمین ها قولنامه ای هست که در روستا است.

پاسخ ها :

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام اموال موروثی را نمیتوانند بدون اجازه تمام ورثه بفروشند اما درمورد مادرتان بهتر است حکم حجر وی را گرفته تا مانع سواستفاده خواهرتان شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه مادر خود عقل معاش دارد و محجور نیست، خودش باید تصمیم بگیرد واگر ناتوان و محجور است پس از صدور حکم حجر، قیم و با نظارت دادستان یا شعبه سرپرستی امکان اقدام و انتقال وجود خواهد داشت وگرنه غیر نافذ فضولی و مصداق فروش مال غیر خواهد بود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر زمین موروثی باشد بایستی رضایت تمام وراث وجود داشته باشد وگرنه معامله فضولی است و امکان ابطال آن وجود دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مادرتان سلامت عقل و روان داشته باشد معتبر است.
البته مادرتان فقط اموال خود را اگر بخواهد بفروشد
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید