مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه بنده به عنوان انتشار اکاذیب و افترا

با سلام
بنده به عنوان عضو تعاونی مسکن سرم سازی مدیر عامل قبلی را در گروه واتساپ مورد خطاب قرار دادم که شما از سال 94 پول اعضا را در حساب بانکی نگهداشتید و کلی سود روی ان امئه ولی هیچ صورت حسابی ارائه ننمودیدن در طی 16 سال ما خانه دار نشدیم ولی شما از مدیرعامل اول تا اخر خانه دار و ماشین دار و حتی با پول ما کارخانه در نظر اباد احداث کرده اید.
در پی پیام صوتی بنده یکی از مدیر عاملان قبلی از بنده شکایت کرده است به عنوان انتشار اکاذیب و افتراء ایا شبکه مجازی که فیلتر شده مدرک حساب می شود
دوم اینکه ایشان در یک پیام صوتی در گروه بنده را خطاب قرار داده که اگر وکیل بگیری و شکایت کنی شکست بخوری همه اعضا شلوار تو را در میارن
می خواستم بدانم ایا بنده هم باید علیه ایشان شکایت کنم و دیگر اعضا هم با توجه به فحش ایشان می توانند شکایت کنند.
لطفا راهنمایی نمایید. با سپاس

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اگر کانال موجود باشد و بتوان متون داخل آن را خارج نویسی کرد بله.
شما هم متقابلا میتوانید توهین و تهدید شکایت کنید.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
1-بله
2-تحت عنوان تهدید شکایت کنید.
3-هم بصورت جمعی و هم فردی می توانید شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام بله تحت عنوان تهدید می‌توانید شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با پول اعضاء این کار را کرده باشد شما نیز می توانید یا عنوان خیانت در امانت و تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کنید و سود پول خود را مطالبه کنید و اگر خسارتی به اعضاء زده خسارت خود را مطالبه کنید و بابت توهین و فحاشی نیز می توانید شکایت کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی هردو میتوانید شکایت کنید و محتملا هر دو مجازات میشوید