مشاوره حقوقی رایگان - آزادی مشروط

با سلام بنده زندانی در مرخصی هستم وباشرایط پیش آمده (همسرم از ناحیه مینیکس پا آسیب دیده و توان کار و تامین معاش خود و دو فرزندم راندارد)من هم درخواست آزادی مشروط وپابندالکتونیکی را دوماه پیش از زندان ارسال کرده ام ولی جواب نگرفتم از دفتر ا تباطات مردمی آقای الف. کمک خاستم جواب نگرفتم چه کنم هفت سال ونیم حبس دارم 31 ماه سپری کردم.توغیبتم.اجرای احکام میگه برو تو ولی نمیتونم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

باید تشریف ببرید جهت ادامه حبس تا بتوانید در وقت قانونی از نهادهای ارفاقی بهره مند شوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید خودرا معرفی و بعد اقدام به درخواست ازادی مشروط دهید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید متن دادنامه شما مشاهده و طی مشاوره ای از امکانهای آزادی مثل تعلیق مجازات و نیمه آزادی حداقل برای تامین درآمد سخن گفت

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام خود را معرفی کنید و در زندان دوباره تقاضا دهیر