مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

باسلام
من زمینی مسکونی در روستادارم که دیوار ندارد و شخصی بدون دیوارکشی قسمتی از زمین من را سند صادر کرده و به زمین خود اضافه کرده من از 20سال پیش تائدیه شورا دارم و در قسمتی از زمین خود هم بامجوز ساخت کرده ام چگونه میتوانم سندی که بدون دیوارکشی بوده را باطل کنم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درخواست ابطال سند رسمی باستناد مدارک موجود مالکیت تان مطرح نمایید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر سند ها آنجا کاغذی است و بعد اختیار رسمی کردن باشد این مسائل رایج است. ابطال سند نیاز جمع آوری و بررسی مدارک است تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بااستناد به مدارک مالکیت خود طرح دعوا وخواهان ابطال سندش شوید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با ارائه اسناد و مدارک ابطال سند ایشان را بخواهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود
لکن
بنظر امکان ابطال اسناد صادر شده متصور است