مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق پرستاری

سلام وقت بخیر....مادرم سال 94 سکته کردن وتا الان که میشه حدود ده سال من ازشون مراقبت کردم ..سال 96 به اجبار مادرم 3دانگ خونه را زد به نام من ولی برادرم میخواهد از من شکایت کند که این سه دانگ برگردونم میتواند از من بگیرد؟ من می‌توانم شکایت حق پرستاری کنم یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما میتواند بابت زحمات خود مطالبه اجاره المثل کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص
...
باید دید زمان انتقال مادر حال خوبی داشته است یا خیر....

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

تکمیلی
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است