مشاوره حقوقی رایگان - طلب حق نگهداری پرستاری ازمادر فوت شده از وراث

سلام خسته نباشد..یک سوال حقوق داشتم....ما ده تا ورثه هستیم .که من پسر اخر خانواده هستم .هشت سال پیش پدرم فوت کرد .و بنده طی این هشت سال ازمادرمان نگهداری .پرستاری کل هزینه خوردو خوراک همه چیزشو بنده دادم.مادرم وبنده در خانه پدر ام میماندیم ..چهارتا از وراث بعداز فوت مادرمان از بنده شکایت کردن وطلب اجاره مغازه وخانه کردن .قاضی هم منو محکوم کرد .واجاره رو ازمن گرفتن ..به انها داد .....حالا میخواستم ببینم من هم میتوانم از انها شکایت کنم.حق نکهداری مادرمون رو بگیرم .یا هر حقی که بشه از این وراث گرفت ..یک هشتم ملک پدری هم که سهم مادرمون بود رو دادگاه بین کل وراث تقسیم کرد...ممنونم

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

قابل مطالبه می باشد تحت عنوان مطالبه هزینه های صورت گرفته جهت نگهداری و درمان مادر با جای نظر کارشناس از تاریخ ....تا ......

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید بابت اجرت نگهداری علیه وراث مادرتان طرح دعوا کنید و از اموال متوفی اجرت خود را دریافت کنید.