مشاوره حقوقی رایگان - نبردن جهیزیه

سلام وقت بخیر، همسرم درخواست استرداد جهیزیه داد رای صادر شده، اما حاضر نیست جهیزیه راببرد، من اظهارنامه براش فرستادم اما جهیزیه را نمیبرد، راهی وجود دارد جهیزیه را خودم بفرستم ممنون از پاسخگویی

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با هماهنگي دادگاه صادر كننده نزد امين و انبار مطلوب اجراي احكام مي توانيد ارسال نماييد
اما بهترين كار صبوري و حل مشكلات خانوادگي با خير و خوشي و دوستانه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید از مرجع صادر کننده درخواست نماییدامین تعیین شود اموال را به امین بسپارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود به امین سپرده شود تحت نظارت اجرای احکام مربوطه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید بعد از پاسخ اظهارنامه نسبت به مهر و موم جهیزیه از طریق حافظ امین و صورتجلسه آن توسط مامورین انتظامی اقدام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید جهیزیه را از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل نموده و در یک جایی نگهداری نمایید و یا دست حافظ بسپارید و هزینه نگهداری را از همسرتان وصول کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله از طریق مرجع صادر کننده رای درخواست نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به اجرای احکام مراجعه نمایید و
درخواست خود را مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بهتر است در اتاق در جایی که استفاده نمی‌کنید جمع آوری کنید

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام اگر اظهارنامه دادید مسئولیتش با خودشونه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اجرای احکام پیگیری واعلام نمایید تا احازه خروج داده شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است در حضور مامور اجرای احکام تحویل انجام شود