مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیریت ساختمان به دلیل بردن آبرو

با سلام
ما 20 ساله در یک ساختمان 5 طبقه 10 واحده در تهران پارس زندگی میکنیم که یه فردی که نه سواد دارد و نه انسانیت و معتاد هم هست وهمش بوی تریاکش در ساختمان می آید (بنده فک میکنم ایشون با اعلام خرابی های جعلی پول به جیب میزنه )با زیرکی و فشار مدیریت ساختمان را در دست گرفته ساختمان رو به نابودی کشونده درب ها خراب دیوارها خراب ساختمان درحال ریزش هست دیگر وقتی میخواهیم مدیریت را عوض کنیم زن این فرد میره با التماس به همسایه ها میگه بزارید ما مدیر بمونیم چند سال پیش همسایه ها من ویک شخص دیگر را مدیریت انتخاب کردند که زن این فرد دم منزل ما امد ومادرم را تهدید کرد که مادرم گفت توروخدا دعوا میشود مدیریت روقبول نکن در حدود 20 ساله که نمیگذارد مدیریت عوض شده راه پله ساختمان نابود شده و هر بار که مستاجر عوض میشود من زنگ زدم به مدیریت گفتم بگید مواظب دیوار ها باشن وقتی خرابی به بار آوردند ضرر را از ایشان دریافت کنید (من میدونم از اونها گرفته پول ولی دیوار ها رودرست نکرده ) ویا اصلا نگرفته به هر حال ایشون مقصر هستن چون من هر بار تذکر دادم تواین چندین وچند سال چند بار از پدرخدا رحمت کرده من پول شارژ اضافه گرفتن ویک بار هم از بنده که وقتی گوشزد کردم گفت ببخشید پس میدهیم ولی ندادن تا چند ماه بعد گفت دیگه با شارژ چند ماه حساب کردم به نظر بنده تو مدیریت اجهاف میشه وبلد نیست اسم وفامیل خودش رو بنویسد ولی محکم میگه من مدیریت رو میخواهم بنده هم بعد چندبار مشکلاتی که پیش آورد اعلام کردم یا مدیریت عوض شه یا بنده شارژ نمیدهم رفته به برادر من تلفن کرده وگفته من شارژ نمیدهم وآبروی من رو توی فامیل برده فامیل های من به من زنگ زدن وگفتن این اتفاق افتاده ،،سوال من این است میتوانم از ایشون به خاطر آبرو بردن من در فامیلم شکایت بکنم واگر میشه لطفا حق الوکاله چقد میشود؟ ممنون
با تشکر

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام با دلایل و مستندات و شهود شکایت افترا علیه ایشان در دادسرا محل وقوع جرم انجام بدهین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان شکایت و پیگیری برای شما وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تمام ادعاهای شما علیه فرد مذکور نیاز به دلیل قانونی دارد لذا به خاطر بوی مواد مخدر می‌توانید از ایشان به جرم ایجاد مزاحمت شکایت کنید و در خصوص مدیریت ساختمان مطابق قانون تملک آپارتمان‌ها مجمع عمومی می‌تواند ایشان را عزل نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله میتوانید
درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مسائل آپارتمان نشینی بهتر است بصورت مسالمت آمیز حل و فصل شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک واخذ توضیحات بیشتر می‌باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر افترا یا توهین بوده میتوانید شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است