مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی کارت ملی

سلام کارت ملی ام مفقود شده اگر بخواهم درخواست بدهم چندین سال طول میکشه راهی وجود دارکه از یک سایتی یا ثبت احوال، دفاتر پیشخوان تصویر از کارت ملی ام به من بدهند تا بتوانم کارهایم را انجام بدهم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از اعلام مفقودی به شما رسیدی می دهند که با آن می توانید کار خود را انجام دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام درخواست خود را صبر کنید آن برگه را که به شما می‌دهند با آن می‌توانید تا آمدن کارت اقدامات خود را انجام دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید کارشناسی شود تا در خصوص آن نظریه کارشناس بررسی شود سپس بر اساس آن اقدام شایسته صورت گیرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق دفاتر پیشخوان دولت پیگیری فرمایید به چند هفته هم نخواهد رسید

مژگان احمدی

سرکار خانم مژگان احمدی :

درود بر شما
با مراجعه به ثبت احوال محل صدور شناسنامه برگه ای موقتا تحت عنوان کارت ملی در اختیار شما قرار میگیرد
موفق باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول به شما رسید داده می شود که میتوانید با استفاده از آن اقدامات لازم را انجام دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام ابتدا درخواست کارت المثنی دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با رسید اعلام مفقودی میتوانید امور مربوطه را انجام دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

زمان مشخصی را نمیتوان تعیین کرد به اداره ثبت احوال رجوع گردد