مشاوره حقوقی رایگان - کارت بانکی

باسلام من به یکی از دوستان کارت بانکیمو گفت امانت یکی دوروز بده خواهرم میخاد پول واریز کنه بعد میدم متاسفانه من دیگه ندیدم طرف رو تا اینکه فهمیدم توسط پلیس گرفتنش ولی زود آزاد شد وقتی اومد ندیدمش درخاست کارتمو کردم که دوستم گفت دادم به یه خانم در جواب گفتم نباید میدادی تاکید کرده بودم اون خانم هم با فروخته بود با خودش با کارتم کلاهبرداری کرده بود توسایت دیوار نمیدونم منم گوشیم شکسته بود متوجه نمیشدم داره از کارتم سو استفاده میشه حالا چندتا شاکی پیدا شده که بیانه زدن تو کارت از دادگاه ابلاغ اومده چندتا چکار کنم از دست رقیبم شاکی بشم یا اون خانم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت شما مشمول قاعده اقدام می‌شوید و مسئولیت مالی بر ذمه شما می‌باشد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ملزم به پاسخگویی قانونی بدلیل اقدام علیه خود هستید