مشاوره حقوقی رایگان - اعتراف به انجام دادن جرمی از طریق ارسال پیام کوتاه

با سلام اگر شخصی از طریق ارسال پیام کوتاه به طرف مقابل و در لابلای صحبتها و اختلافاتی که با یکدیگر دارند به جرمهایی که انجام داده است اعتراف کند آیا طرف مقابل میتواند علیه او نسبت به همان جرمهایی که به آنها اعتراف کرده است شکایت کند ؟ و نتیجه آن چه میشود ؟ یعنی دادگاه او را به جرمهایی که اعتراف کرده محکوم و مجازات میکند یا خیر ؟
ممنون میشم پاسخ بدید .

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید با دلایل شکواییه علیه ایشان بدهین