مشاوره حقوقی رایگان - اقرار جرم

دادگاه برا ما دو نفر 13.5سال زندان داده برای24گرم هروئین بنده بیگناهم الان اون یکی رفیقم که مال اونه اقرار کنه برای بنده براعت داده میشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود باید دید پرونده در چه مرحله ای است و در تحقیقات اولیه چه رخ داده است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میشود از تخصص وکیل کمک بگیرید

سميه  كياني دوغ ابادي

سرکار خانم سميه كياني دوغ ابادي :

سلام بله احتمال دارد به اظهارات شما نیز باید توجه شود در پرونده

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر زمانی که اقرار نماید و قاضی به یقین 100٪ برسد که شما بی‌گناهید از موارد اعاده دادرسی کیفری است و شما تبرئه می‌شوید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود بستگی به شرایط و اقرار‌هایی که شما کردید دارد به طور مثال اگر یک نفر به عنوان حمل مواد دستگیر شود و دیگری ادعای مالکیت آن را کند هر دو محکوم می‌شوید پس نوع دفاعی که در دادگاه می‌شود بسیار تعیین کننده است به این سادگی نمی‌توان به آن پاسخ داد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است
بستگی به اظهارات قبلی شما در پرونده دارد
باید اثبات گردد که اقرار ایشان ، صحیح است
و ...

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر اقرار مقرون به واقع باشد قاعدتاً حکم به برائت شما صادر می‌گردد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

به احتمال زیاد بله. به نظر قاضی بستگی دارد.