مشاوره حقوقی رایگان - واریزی حقوق

سلام. مقدار هزینه ای که به بیمه واریز میشه باید چقدر کسر بشه و حقوق ما واریز بشه؟ من هر ماه که آخرین بیمه رو چک میکنم اختلاف پرداختی به بیمه با حقوقی که به من پرداخت میشه حداقل 800 هزار تومن کمتر به من واریز میشه. عضو بیمه تکمیلی هم نیستم. یعنی مشکلی وجود داره؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام پیشنهاد می شود با کارشناس حسابداری آشنا به سیستم حقوق و دستمزد مشاوره نمایید