مشاوره حقوقی رایگان - تحویل خودرو در صورت اتمام اعتبار گواهینامه خودرو

من مبلغ 500 میلیون کل هزینه خرید خودرو در فروش فوری 90 روزه شرکت خودروسازی را در مهر ماه 1402 واریز کردم تحویل 25 دی ماه اعلام شد ولی یک هفته قبل فاکتور شدن تاخیر اعلام شد که اسفند و دوباره تحویل نشد الان فروردین 1403 اعلام شد خرداد تحویل میدهند و من کلیه شرایط عمومی و اختصاصی را در زمان ثبت نام خودرو داشتم ولی متاسفانه اردیبهشت ماه گواهینامه من اعتبار تمام میشود و به علت بیماری امکان تمدید گواهینامه را ندارم آیا خودرو ساز حق دارد از تحویل خودرو به دلیل از بین رفتن شرط اعتبار گواهینامه قرارداد را فسخ نماید؟ فقط در یکی از نکته های قرارداد ذکر شده در صورت مشاهده هرگونه مغایرت در شرایط احراز خریدار (شرایط عمومی و اختصاصی)در هر مرحله تا قبل از تحویل خودروثبت نام متقاضی کان لم یکن تلقی میگردد.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است با گروه خودروسازی تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

برای تمدید گواهینامه به پلیس به اضافه 10 مراجعه به همان روز تمدید انجام خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق خودرو سازی کسب اطلاع نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک در این پرونده گویا هستند باید اسناد و مدارک رویت شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قصور از خودروساز است و اوست که از شرایط قرارداد تخلف نموده است بنابراین حق فسخ قرارداد را در این ارتباط نخواهد داشت؛ چرا که اگر سرموعد نسبت به تحویل خودرو اقدام می‌نمودید چنین مشکلی پیش نمی‌آمد.