مشاوره حقوقی رایگان - اثبات واریز وجه چک

با سلام بنده تعداد 4 فقره چک نزد شخصی دارم که متاسفانه برگشت خورده است . طی قرار با ایشان مقرر شد پول چک ها را بنده به حساب ایشان واریز و چک های بنده مسترد گردد متاسفانه پس از واریز وجه چک ها ایشان چک ها را مستر نکردند و اقدام قضایی انجام داده و اجراییه و حکم جلب بنده را گرفته اند . بنده اسناد واریزی را در اختیار دارم چگونه میتوانم حکم جلب را ملغی پرونده اجراییه را مختومه و چک های خود را مسترد کنم .

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام و وقت بخیر. در لایحه دفاعیه درج نمایید که واریز وجوه انجام شده اسناد را ضمیمه کنید. میتوانید در خصوص خیانت در امانت نیز اقدام نمایید.

شاهین شادمانی

جناب آقای شاهین شادمانی :

با سلام در صورت مراوده مالی شما باید علت واریز را ثابت کنید حتما به وکیل مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می‌توانی تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کنید و مبلغ واریزی را طی یک لایحه اعلام کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام میتوانید درلایحه ذکز کنید وخیانت درامانت هم مطرح کنید و شکایت خود را در اجرای احکام قراردهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام راهتان طولانیست ابتدا باید اثبات کنید مبالغ را برای همان چک واریز کردید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وقتی پول را واریز کردی و او چک‌ها را نداد باید از وکیل مشورت می گرفتید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام ابتدا باید اثبات شود که این مبالغ واریز شما بابت چک بوده است و هیچ بدهی دیگری غیر این مورد ندارید به ایشان

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فیش‌های واریزی خود را به دادورز اجرای احکام ارائه دهید تا پرونده را مختومه نماید‌.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادخواست توقف عملیات اجرایی باستناد واریزی مطرح کنید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر دارنده چک درخواست صدور اجراییه
چک را مطرح کرده باشد شما باید دادخواست بطلان و توقیف عملیات اجرایی را مطرح نمایید

امکان اقامه شکوائیه کیفری خیانت در امانت وجود خواهد داشت