مشاوره حقوقی رایگان - فریب کاری دروغ خیانت

سلام. من خانمی متاهل هستم که دوماه ساکن منزلی شدم که ب قول گفته همسرم از طریق بنگاه اجاره کرده اما در این خانه که یه پیرزن پیرمرد زندگی میکنند که رفت آمدهای مشکوک دراین خانه هست و مردهاوزن هاناشناس میرم طبقه بالا اونم پنهانی تاجایی که من امار گرفتم چندوقت کنترل رفت امدهاشون. دارم خونه فساد اینجا و همسرم بااین خانواده در ارتباط اما منکر میشه واین خانواده من فریب دادن واسم فیلم بازی میکنندکه دخترها فراری میگه دخترم که اینا3تاخونه هستن ک کارشون همین چیکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر مدرکی دارید می‌توانیداطلاع دهید و از طریق دادگاه درخواست منزل در شأن خود را داشته باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به طور نامحسوس با رییس کلانتری محل در میان بگذارید
یا اینکه شوهرتان را مجبور کنید خونه را عوض کن.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید موضوع را با 110 یا دادستانی شهرستان در میان بگذارید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مراتب را به مراجع ذیربط اطلاع دهید تا اقدام قانونی صورت پذیرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با پلیس 110 تماس بگیرید و به صورت رمزی گزارش دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوال شما یک جنبه حقوقی دارد و یک جنبه روانشناختی در مورد بعد دوم به مشاور خانواده مراجعه کنید ولی اگر مطمئن هستید از این قضیه گزارش دهید به پلیس

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

اگر مطمئن به ارتکاب جرم هستین میتوانید گزارش دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر دادستان مراجعه کنید و گزارش دهید.