مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده کیفری

سلام یک نفر از آشناهامون پرونده سیاسی دارد و ما قصد کمک به ایشون رو داریم از کجا میتونیم پیگیری کنیم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید ببینید کدام دادگاه وشعبه پرونده دارد واز همانجا پیگیر باشید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق شعبه رسیدگی کننده به جرم ایشان

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

تا خود متهم نخواهد کسی نمی تواند وکالتش را برعهده گیرد. اگر پرونده امنیتی باشد که اصلا به شما نشان نمی‌دهند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه ای که پرونده مطرح است موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام نفرمودید چه کمکی میخواهید انجام دهید!

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از شعبه رسیدگی کننده به جرم ایشان مورد را پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام منظور شما از اینکه قصد کمک دارید مشخص نیست و نکته اینکه معمولا جرائم امنیتی است و جرم سیاسی به ندرت اتفاق میفتد و نکته بعدی اینکه در اینکه جرائم هیچچ بهتر است وکیل داشته باشید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. شما سمتی در پرونده ندارید و اطلاعاتی در مورد پرونده در اختیار شما قرار نخواهد گرفت.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
از طریق شعبه رسیدگی کننده به پرونده پیگیر باشید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
از طریق شعبه مربوطه در صورت داشتن سمت
موفق باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بستگی به نوع کمک دارد
برای او بهترین کمک گرفتن وکیل است
یا اگر محبوس است تودیع وثیقه متناسب

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با کمک از یک وکیل پایه یک دادگستری از طریق شعبه مربوطه پرونده را پیگیری نمائید.
شما به دلیل اینکه سمت در پرونده ندارید حق ورود به پرونده را ندارید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

باید ببینید چه شعبه وچه دادگاهی به جرم ایشان رسیدگی می‌کند وبرای ایشان وکیل بگیرید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.