مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ اخطاریه تبادل لوایح در دیوان عدالت اداری

سلام من بعد از جلسه بدوی و حل اختلاف در وزارت کار که رای به نفع من صادر شده بود مدارک را نزد تامین اجتماعی بردم و پرونده من را رد کردند و من شکایت را به دیوان بردم و رای اول باز هم به نفع من داده شد اما با اعتراض دوباره سازمان تامین اجتماعی جلسه حل اختلافی در نظر گرفته شده که تامین اجتماعی دادخواست تجدید نظری آماده کرده و برای من این ابلاغیه آمده است نسخه دوم دادخواست شاکی با موضوع الزام تامین اجتماعی به پذیرش و احتساب سوابق بیمه به انضمام مستندات ارسال میشود خواهشمند است با استناد به ماده 30 قانون دیوان پاسخ آن را ظرف مدت 30 روز به این دفتر ارسال کنید.حالا در راستای این ابلاغیه نمیدانم که باید چه کاری انجام دهم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید اعتراض تامین اجتماعی را مطالعه کنید و پاسخ خود را ظرف سی روز اعلام کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

جهت تنظیم تبادل لوایح .پاسخ باید هزینه پرداخت کنید ومستندات بررسی شود لذااز طریق سایت درخواست تنظیم دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست شما پاسخ خود راارسال نمایید می‌توانید از طریق صفحه اصلی سایت درخواست خود را ثبت کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دفاعیات خود را پس از مشورت با وکیل از طریق دفاتر خدمات قضایی طی لایحه به شعبه ارسال نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در ‌مهلت مقرر 30 روزه تبادل لوایح ، لایحه تخصصی تنظیم و ارائه نمایید
و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید لایحه ای در رد دلایل تامین اجتماعی بنویسید و ببرید دفتر الکترونیک قضایی ارسال کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید پاسخگو دفاعیات خود را ارایه کنید بهتر است با وکیل مشورت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز به کار خاصی ندارید سازمان تامین اجتماعی ملزم از ظرف 3 روز پاسخ دهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تبادل لوایح بایستی صورت گیرد و شما باید لایحه در جهت رد دادخواست تجدیدنظر ارسال نمائید.