مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

الان یک نفر بدون هیچ دلیلی گفت فیلترت میکنم فیلتر کرد به من هم فحش داد چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر می شناسید و مدارک کافی دارید می توانید با عنوان توهین شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و طریقه دفتر خدمات قضایی شکایت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

میتونید شکایت کیفری مطرح کنید مبنی بر توهین در بدترین حالت به جزای نقدی بین 12 تا 20 میلیون تومان محکوم خواهد شد به نفع دولت چیزی از این جریمه نقدی به شما پرداخت نخواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دفتر خدمات قضایی بابت توهین شکایت نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق دادسرای عمومی و انقلاب شکایت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام اگرشخص رامیشناسیدبه دفاترالکترونیک خدمات قضایی مراجعه وشکایت کیفری تنظیم نمایید