مشاوره حقوقی رایگان - میزان خسارت تاخیر تادیه وجه

با سلام عرض ادب خسته نباشید بنده سال 96 نیسان خریدم و همون سال 96 فروختم اما شخص 6 تومن بدهکار هست. میخواستم ببینم با توجه به شاخص تورم چقدر باید خسارت تاخیر تادیه پرداخت کند؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

از زمان دادخواست حساب میشود مگر اینکه اظهارنامه مطالبه وجه را قبل آن داده باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

محاسبه میزان دقیق شاخص تورم و خسارت تاخیر تادیه ه از طریق واحد اجرای احکام مدنی انجام خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قبلا مطالبه کرده باشید از زمان مطالبه در غیر این صورت از زمان دادخواست

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در صورت محکومیت از طریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خسارت تاخیر تادیه ، از زمان مطالبه و بر اساس شاخص سالانه بانک مرکزی امکانپذیر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ملاک زمان دادخواست است مگر اظهارنامه ای قبلاً ارسال کرده باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر از زمان سال 96 تا الان اظهارنامه نداده اید برای مبلغ 6 م تومان فقط همین مبلغ به شما تعلق می‌گیرد ولاغیر

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تاخیر تادیه از زمان طرح دعوای مطالبه وجه ممکن است

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

براساس شاخص تورم اجرای احکام حساب خواهد کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر مطالبه رسمی شده باشد براساس شاخص تورم بانک مرکزی به نرخ سالانه