مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

سلام من سال1400 حدودا60میلیون طلا خریدم دادم به زنم بابت پس انداز الان فاکتور های آن پیش خودم موجود هست به اسم خودم الان با هم به مشکل خوردیم میتونم پس بگیرم یا نه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر هبه نمودید و آن اموال وجود دارد می‌توانید اقدام کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به دفاع زوجه دارد. احتمال استرداد کم است

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر طلاها از نوع زیورآلات هست در قالب رجوع از هبه می شود مطرح کرد ولی مسکوکات نیاز به اثبات در تصرف داشتن وی دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
با شرایطی خاص امکان استرداد وجود خواهد داشت
ابتدا باید مشخص گردد که تسلیم طلاها به زوجه از بابت چه موردی بوده است
هبه بوده ،
امانت بوده
و ...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر امانت بوده بله قابل اقدام است
درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر طلاها فاکتور به نام شما باشد میتونید آن طلاها را مسترد کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید.
اگر زوجه منزل مشترک را ترک کرده بدواً اظهارنامه ارسال کنید و طلاها را مطالبه کنید و سپس دادخواست استرداد بدهید و اعلام کنید که امانت بوده.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه اصل طلا موجود باشد امکان مطالبه و استرداد خواهید داشت.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولاً بله ولی چالش بسیار دارد