مشاوره حقوقی رایگان - پیامک اتهام به رابطه نامشروع

سلام وقت بخیر من با خانمی همخانه بودم که ایشون در مورد حق واگذاری به غیر دروغ گفته بود و من طرح شکایت کردم و ایشان به تلافی به دروغ به همسرم پیامک دادن که من با مرد متاهل رابطه داشته ام و حتی تهمت زده من با چند نفر رابطه داشته ام و ...الان می‌خوام شکایت کنم باید چجوری شکایت کنم چون به خط همسرم پیام داده

پاسخ ها :

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

شما از ایشان شاکی شوید وادله خود را ارایه دهید و قبل از آن با وکیل مشورت ومدارکتان را مورد ارزیابی ایشان قرار دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه تصویر پیام ها شکایت خود را ثبت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به اینکه با خانم مذکور همخانه بوده‌اید و هر احتمالی علیه شما مبنی بر رابطه جنسی وجود دارد بهتر است از شکایت صرف نظر کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی با عنوان افترا و تهمت امکان طرح شکایت خواهید داشت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی شکوائیه افترا و تهمت و قذف را مطرح نمایید
و دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
اگر ادله محکمه پسند دارید تحت عنوان قذف و توهین و افترا قابل تعقیب اند
البته الفاظ به کار رفته حائز اهمیت است

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اگر ادله قابل قبولی دارید تحت عنوان قذف و توهین شکایت کنید و در غیر این صورت اقدامی نکنید.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام با پرینت پیامک ها به دفتر خدمات قضایی مراجعه و طرح شکایت افترا کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

احتمال محکومیت شما به رابطه نامشروع هست بهتره منصرف بشین

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

شما با ادله اثباتی خود مثلاً پیامک‌های ارسالی به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید و شکواییه افترا را تقدیم نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت مبنی بر افترا و قذف مطرح کنید پیام گوشی همسرتان را به عنوان مدرک به دادگاه نشان دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به عنوان افترا می‌توانید اعاده حیثیت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه قذف را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام. براساس مستندات موجود طرح شکایت کنید اگر مشهد هستید درخدمتم 09155077604