مشاوره حقوقی رایگان - رای طلاق

باسلام وعرض ادب
بنده زوجم وتودادگاه بدوی حکم طلاق درغیاب بنده به نفع خانم صادرشده .
درخط اخررای طلاق حضانت پسر6 ساله ام روبه زوجه
سپرده ودرهفته نصف روزبرای بنده وقت ملاقات تعیین نموده .
بنده هم تجدیدنظرخواهی کردم که هنوزشعبه تعیین نشده .
سوال اولم ازشما اینه که دادگاه رسیدگی وبررسی توتجدیدنظرفقط شکایتم مبنی برطلاق رارسیدگی خواهدکرد ورسیدگی حضانت فرزندجداست یا خیر هردوجریان طلاق وحضانت همزمان باهم ودریک دادگاه بررسی میشود ..
سوال دومم ازحضورتون اینه
که اگه همزمان جریان طلاق وجریان حضانت رسیدگی میشن وتویه دادگاه انجام میشود آیا درزمان ارسال مدارک ومستندات برای دادگاه تجدیدنظرازدفاترقضایی بایدمدارک ودفاعیات درباره سلب حضانت ازمادرراهم به مدارک طلاق پیوست کرد وباهم همزمان ارسال کرد
ممنون وسپاس ازشما

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به هردو باهم در دادگاه رسیدگی میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر دو بصورت همزمان و توأمان رسیدگی خواهند شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نسبت به تجدیدنظرخواهی شما رسیدگی خواهد شد
بله باید لایحه دقیق تنطیم و ارائه نمایید