مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو توقیفی

سلام خودرو پدر بنده رو از شخص بنده که پسرشون هستم توقیف کردن و داخل پارکینگ هستش و خودرو ورثه ای هستش به دلیل فوت پدر بنده خونواده من بجز مادرم که ناتوانی جسمی دارن و مهمتر از اون آلزایمر هم دارن رو چطور میتونم ترخیص کنم آیا از طریق مراجعه اینترنتی و غیر حضوری امکان داره یا خیر لطفا من رو
راهنمایی کنید سپاسگذار

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا بایستی تکلیف مالکیت خودرو توقیف شده مشخص گردد تا بتوان اتومبیل را از پارکینگ ترخیص نمود‌.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است تماس بگیرید