مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه ماشین

من یک خودرو خریداری کردم ک فروشنده وکالت بدون تاریخ و بدون عزل داشت بعد از گذشت چند ماه طرف ما از ایران خارج شده و کسی ک سند ب اسمش هست اومده میگه من شرط فسخ گذاشتم طرف شما پول منو نداده ما هم میگیم اگر پول شما و نداده چرا وکالت دادین الان ماشین توقیف است خواستم بدونم ایا وقتی وکالت داده شرط فسخ قولنامه اش باطل میشه حکم ب نفع ماست یا ب ضرر هرچند موقع معامله ک ما خریدیم صاحب سند هم در بنگاه حضور داشته و شاهدم داریم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بعد از تنظیم تنظیم قرارداد و به وجود آمدن حق فسخ وکالت داده باشد حق فسخ ساقط می شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که قبل از بوجود آمدن حق فسخ نسبت به وکالت دادن اقدام نموده است فلذا می‌تواند قرارداد را فسخ نماید‌.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در مبایعه نامه شرط فسخ گنجانده شود تنظیم وکالت نامه آن شرط را از بین نمی برد اما راه حل برای شما وجود دارد بهتر است تماس بگیرید