مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارایه مدارک

سلام بنده ...هستم دوماه پیش از.....یک خودروی نیسان خریدم ویک قولنامه بین خودمون نوشتیم وچون ماشین صفربود مدارک نیومده بود وایشون فقط یک بیمه نامه به ما دادما82کم داشتیم یک‌چک تضمینی دادیم واسه40روز بعد که‌چندروز دیگه موعدش اگه پاس شد وکالت بده وبعد اون ایشون به تماسهای ما جواب نمیداد وچون بیمه نامه به نام شخص دیگری بود که گویا ماشینو ایشون ازاون خریدن ما شمارشو پیدا کردیم باایشون تماس گرفتیم که خدایی نکرده ماشین موردی نداشته باشه والان مدارک اومده ودست صاحب اول خودرو هستونمیده پول میخادوکسی که ماماشینوازش گرفتیم میگه چرا تماس گرفتن بااون شخص تماس گرفتین الان باید ده میلیون بدین که ایشون ازمن به عنوان شیرینی میخان یعنی صاحب اول خودرو وهرچی میگیم نداریم به ما جواب سربالا میدن میگن مدارک رو نمیده میگن برین هرکاری میخایین بکنین وچون ماراهمون دور میخایم ببین واقعا چیکارکنیم ازشهرخودمون میشه اقدامی کرد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مدارک و مستندات می‌بایست مورد بررسی قرار گیرد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
ابتدا صبر کنین موعد چک بشه و وجههش را تامین کنین بعد یه اظهارنامه بهش بدین که سند را به نام شما برنه پس از مهلتی که در اظهارنامه میدین اکه اقدام نکرد دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو را به طرفیت فروشنده و کسی که سند به نام اونه بدین همه اینها را از دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهرتون بدین یا توسط یک وکیل انجام بدین تا اینجا لازم نیست برین شهر اونها ولی برای دادگاه باید به محل سکونت اونها یا محل تنظیم قرارداد برین

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و بررسی مدارک است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند بدهید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام نیاز به بررسی مدارک دارد