مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو از شخص غیر مالک

سلام من یه ماشین گرفتم از یکی که ماشین به اسم خودش نیست اونم از یکی خریده اگه نیاد وکالت بده چیکار باید بکنم قرار داد خرید رو هم خودمون نوشتیم کارت سبز با ماشین دست منه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جای نگرانی نیست برای شما
امکان طرح دعوا وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق محاکم الزام صاحب سند به فک و تعویض پلاک را بخواهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی بهره مند شوید . در صورت عدم افاقه ، دادخواست به خواسته الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ایادی قبلی در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک تنظیم نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید دادخواست الزام به تعویض پلاک و انتقال سند علیه مالک رسمی و فروشنده بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید فروشنده از مالک وکالت بگیرد و به شما تفویص نماید اگر نکرد فسخ کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست تعویض پلاک به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی مطرح نمایید