مشاوره حقوقی رایگان - ادعای وراث

با سلام پدر بنده در زمان حیات خودش از خانه‌ای که داشت به متراژ 100 متر مربع به بنده با قولنامه که توسط شورا و چند نفر دیگر نوشته و امضا شده و بنده در آن ساختمان ساختم سوال آیا از بقیه ساختمان ارثی به من می‌رسد و اگر دیگر وراث ادعایی در خصوص 100 متری که پدر به من داده است بنمایند چون هنوز سند نزدیم و امتیاز تلفن گاز و برق به نام خودم می‌باشد به نمایند و همینطور از زمین‌های کشاورزی آیا سهمی به بنده تعلق می‌گیرد ممنون میشم راهنمای بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نیز مانند بقیه وراث سهم می برید مگر اینکه پدرتان قبل از فوت اموال را بین فرزندان تقسیم کرده باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر آنچه را که به نام شما است متعلق به شماست و کسی از آن ارث نمی‌برد در خصوص سایر اموال ارث می‌برند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما نسبت به تمام ترکه باقیمانده از پدر ، سهم الارث خواهید داشت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما هم مثل بقیه وراث ارث می برید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اموالی که اشخاص در زمان حیات خود منتقل می کنند جزء ماترک محسوب نمی شود. بنابراین شما از آن اموال ارث می برید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بله از مابقی 100 متر به شما سهمم الارث تعلق می‌گیرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

100 متری که به شما فروخته شده یا بخشیده شده، مطابق قرارداد فی مابین شما ایجاد مالکیت برایتان داشته و ربطی به مابقی اموال پدرتان در خصوص ماترک در بحث ارث ندارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله از سایر اموال پدر ارث خواهید برد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام از سایر اموال که قطعا ارث می‌برید، معامله ی زمین هم صحیح است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

1- نسبت به 100 متر با توجه به وجود قولنامه ، چنانچه به طور صحیح تنظیم و مطابق قانون باشد ، بیع صورت گرفته است. اگر وراث دیگر ادعایی داشته باشند.شما می بایست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه وراث تقدیم دادگاه نمایید .
2- بله مرحوم پدرتان اگر اموال دیگری داشته باشند ، به شما نیز از آن اموال سهم الارث تعلق می گیرد.