مشاوره حقوقی رایگان - تایید فرزند خواندگی

سلام
من 22 سال دارم و چند سال است شک دارم که به فرزند خواندگی قبول شده باشم. چه راه هایی برای اطمینان از این قضیه وجود دارند؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

می توانی به ثبت احوال مراجعه کنی و ببینی گواهی ولادت ات به اسم چه والدینی هست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز به شک نیست هر چیزی در وقت مقرر بیان می‌شود و اگر تاکنون بیان نشده حتماً به صلاح شماست در فرضی که شما فرزند خوانده باشید چه اقدامی می‌خواهید انجام دهید به جز سپاسگزاری از سرپرستان تان

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در حال حاضر موسسات و ادارات مربوط وجود دارند ولی 22 سال قبل چنین ساز کار دقیقی وجود نداشته است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست اثبات نسب تنظیم کنید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به بهزیستی مراجعه کنید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. از بهزیستی سوال کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با آزمایش DNA این موضوع یقیناً مشخص خواهد شد.