مشاوره حقوقی رایگان - مسکن ملی

سلام خداقوت
من میخوام مسکن ملی رو بفروشم چون نمیتونیم پولشو بدیم
میخوام بدونم وام مسکن 550 میلیونی رو که روی مسکن هس چجوری بنام خریدار بزنم ؟
و یا چجوری ضمانت معتبر بگیرم که وام رو پرداخت کنه ؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

قابل انتقال نیست این گونه امتیازات؛ می توانی بین خودتان قرارداد ببندی و ضمانت یا وثیقه بگیری اما در صورت اطلاع مسکن و شهرسازی نهایتا ریسک محرومیت از مسکن و استرداد پولت را داره

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نیازمند تنظیم قرارداد خصوصی و با تعیین ضمان اجرای مشخص مانند وجه التزام خواهید داشت

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به اینکه فروش مسکن ملی و امتیاز آن از نظر قانونی ممنوع اعلام شده است هرگونه تضمینی بابت این قضیه هم از ایشان بگیرید امکان اینکه در آینده مشکلاتی برایتان ایجاد شود وجود دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با یک خط مشاوره رایگان نمیشه باید وکیل در کنار شما باشه هنگام انعقاد قرارداد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در بانک اصولا امکان انتقال وام وجود ندارد و بانک با انتقال وام به اسم خریدار جدید موافقت نخواهد کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قانونا امکان انتقال نیست مگر غیر رسمی اقدام نمایید
طی قراردادی تخصصی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
انتقال وام از طریق بانک ممکن نیست و اقدامی خلاف است و بانک با این امر موافقت نخواهد نمود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام نیازمند تنظیم قرارداد خصوصی محکم میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فروش امتیاز مسکن ملی غیر قانونی است ولی در عمل خرید و فروش می‌شود.