مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من الان دوازده ساله که از همسرم جدا زندگی میکنم و ایشان حاضر به هیچ کاری نیست مهریه رو هم قسط بندی کردن ولی دادگاه اجراییه منو نمی‌ده الان دو سال هست امکان گرفتن وکیل رو هم ندارم چون پول ندارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام عزیزم دادخواست طلاق بجهت عسرو حرج بده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه 12 سال دور از یکدیگر زندگی می‌نمائید عسر و حرج احراز شده است فلذا دادخواست به خواسته طلاق به درخواست زوجه را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید‌.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با این شرایط تخقق طلاق با بذل مهریه ومفارقت جسمانی ده ساله میسر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت رای دادگاه از طریق شعبه بدوی درخواست صدور اجراییه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از بابت مهریه به شعبه اجرای احکام مراجعه نمایید
از بابت عدم تمکین ، شما باید دادخواست الزام به تمکین زوجه اقامه نمایید
و اظهارنامه برای زوجه ارسال نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به مرکز وکلا و یا کانون وکلای شهر محل سکونت تان مراجعه و درخواست وکیل معاضدتی نمایید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

لایحه بدهین مهریه را پرداخت کند اجرای احکام