مشاوره حقوقی رایگان - معامله با وکالتنامه

با سلام. اگر ما ملکی را با وکالت‌نامه ی که از مالک داریم بفروشیم آیا پس از فوت مالک و باطل شدن وکالت نامه معامله ی صورت گرفته که قبل از فوت مالک انجام گرفته است هم باطل میشود

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به محض فوت طرفین وکات باطل است اما قبل از ان پابرجاست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرارداد شما که با مبایعه‌نامه انجام شده معتبر است ولی وکالت‌نامه منفسخ می شود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر معامله به قوت خود باقی و صحیح است مگر اینکه وکالت کاری بوده و وکیل مصلحت موکل را رعایت ننموده و یا عملی فضولی انجام داده باشد که معامله قابل ابطال است