مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین وکالتی

با سلام بنده یه ماشین1401/24/8به صورت تصادفی خریدم ولی تو درست کردنش به مشکل زیاد برخورد کردم و دست آخر اتاق ماشینو تعویض کردم. تاریخ وکالتم تموم شد نتونستم کارای قانونیشو انجام بدم صاحب سند هم هی امروز و فردا کرد تا بلاخره1402/12/15 اومد و وکالتشو تمدید کردم و کارای قانونیشو انجام دادم ولی موقعی که رفتم تعویض پلاک ماشینو خوابوندن و 1402/12/17شکایت قضایی برای مهریه داشت و ماشین خوابوندن ممنون راهنماییم کنید

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام باید به عنوان معترض ثالث در پرونده مهریه وارد شوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

متاسفانه اولویت با دیون ممتاز زوجه علیه زوح (فروشنده) میباشد و ماشین استرداد به زوجه میشود، و شما میبایست به طرفیت فروشنده طرح دعوی مطالبه وجه نمایید. مگر اخذ رضایت از همسر فروشنده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به عنوان شخص ثالث وارد شوید

علی اکبر محمدی قلعه نی

جناب آقای علی اکبر محمدی قلعه نی :

سلام وقت بخیر
اگر از طریق اداره ثبت توقیف شده باشد باید اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی انتقال و تعویض پلاک رو بخواهید و اگر دادگاه توقیف کرده بود باید اعتراض ثالث اجرایی اقامه کنید.
از خداوند متعال پیروزی شما در دعاوی پیش رو استدعا دارم.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام از موارد معاملات ممنوع هست علیه فروشنده ابطال معامله شکایت کنید

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
اگر توقیف خودرو قبل از تاریخ مبايعه نامه باشد می بایست دادخواست بطلان مبايعه نامه تنظيمي به دلیل مستحق الغیر بودن مبیع ، مطالبه ثمن معامله ، مطالبه غرامات و کلیه خسارات دادرسی رو به دادگاه مربوطه تقدیم کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
اعتراض ثالث اجرایی نمایید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

اگر توقیف بعد از تاریخ معامله شما باشد، اعتراض ثالث اجرایی انجام دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بعنوان ثالث اجرایی وارد پرونده شوید