مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار

با سلام خدمت شما من مدت دوسال 6ماه دریک شرکت مشغول به کار بودم و درتاریخ 24اسفند به سرپرست شرکت پیام دادم وگفتم دیگر کار نمیکنم وقصد قطع همکاری با این شرکت را دارم وایشان ترک کار مرا اعلام کرده است ولی من پشیمان شده وروزهای 27 و26اسفند سرکار حاضر شدم ولی چک تصفیه من را دادند وتا 23اسفند بامن تسویه حساب کردن من باید چکار کنم درضمن قرارداد من تا29اسفند 1402 است آیا درسال جدید اگر به کار برگردم بیمه و پایه سنواتم قطع شده است و باید از صفر مثل یک کارگر بدون سابقه شروع بکار کنم
چگونه میتوانم به کار برگردم پایه سنوات و بیمه ام قطع نشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قرارداد شما پایان پذیرفته است خوب می‌بایست قرارداد جدید تنظیم نماییدغیر این صورت تا پایانی کار انجام داده‌اید می‌توانید تمام حق و حقوق خود را مطالبه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درصورت اتمام مهلت مقرر در قرارداد بایستی قرارداد جدیدی تنظیم گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ممکن است.
از طریق اداره کار می توانید موضوع را پیگیری کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق دفاتر پیشخوان دولت در سامانه جامع اداره کار طرح دعوی و تربیت شرکت مطرح نموده و دفاع نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید قرارداد جدید با کارفرما تنطیم نمایید