مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

شخصی از همکاران بنده به من تهمت لواط زده و در محل کار و محل زندگی آبروی مرا برده نمیتوانم سرم رو بالا بگیرم دید همکاران و هم محلی ها نسبت به من عوض شده و یه جوری به من نگاه میکنن که انگار آن عمل را انجام داده ام برای بی گناهی خودم هم حاضرم برم پزشک قانونی آزمایش بدهم ولی آن فرد به سزای اعمالش برسد لطفا راهنمایی ام کنید که چیکار کنم این افترا و تهمت تمام زندگی مرا تحت الشعاع قرار داده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متاسفم
امکان طرح دعوا وجود دارد
باید دید ادله محکمه پسند دارید
زیرا بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

شهودی حاضر به ادای شهادت له شما هستند؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست به عنوان افترا شکایت نمایید

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
در صورت داشتن ادله محکمه پسند جهت اثبات ادعا ، میتوانید شکایت نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید
و با عنوان نشر اکاذیب شکایت کنید و از طرفی به جهت اینکه اعلام کرده شما لواط کرده اید می توانید با عنوان قذف نیز شکایت کنید و دو نفر شاهد معرفی کنید تا در دادگاه اعلام کنند که طرف مقابل چنین حرفی را زده است.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت داشتن مدارک جهت اثبات بله.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

عنوان جرم افترا نیست قذف است شکایت کنید ادله خود را ابراز و در محکمه دفاع نمایید بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی از طریق دادراه تماس بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم از طریق دفتر خدمات قضایی اقامه دعوی تحت عنوان قذف نمایید البته حرم دیگری نیز متصور است