مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد روند دادگاه

-در تاریخ 1402/12/19 وقت نظارت به لحاظ اعطاي نيابت قضايي تجدید و برای تاریخ 1403/01/18 تعیین گردید 36-قرار نيابت قضايي به شماره.....................(شماره پرونده رو خوودم حذف کردم)مورخ 1402/12/22 صادر گردید
یعنی چی؟؟

و تو کار رونت پرونده قاضی نوشته تو اخرین مرحله ک دیدم قرار قرار اعدادی صادر شد ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام نیابت یعنی پرونده ارجاع می‌شود به حوزه ای که تقاضای نیابت کرده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قرار نیابت قضایی صادر شده است و پرونده برای اجرای مفاد نیابت به حوزه قضایی نیابت گیرنده ارسال خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرونده به شعبه دیگری جهت انجام موضوع نیابت ارجاع شده است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قرار اعدادی همچو قرار تحقیق محلی،
معاینه محل
یا کارشناسی....