مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تهدید و فحاشی

با سلام من پنج شیش ساله با اقایی وارد رابطه شدم و قصدمون ازدواج بود،اما الان فهمیدم به درد هم نمیخوریم و ایشون اصلا هدفش ازدواج نیست...چند بار خواستم رابطه رو تموم کنم اما ایشون چندین بار تهدید به ابرو ریزی و پخش عکس های خصوصی و فحاشی به خودم و خانوادم کردن.
ایا میتونم بدون اینکه خانوادم متوجه بشن شکایت کنم؟واینکه این ها براش سوءسابقه میشه؟

پاسخ ها :

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

سلام در صورت اثبات چنین ادعایی باتوجه به رفتار پرخطر حتی ایشان احتمال محکوم به حبس شوند بسیار است

سید علیرضا فاطمی

جناب آقای سید علیرضا فاطمی :

سلام
بله بسته به رفتارهایی که اون آقا انجام داده، میتوانید شکایت متناسب طرح کنید. مثل توهین و تهدید یا مزاحمت. جهت تعیین عنوان دقیق موضوع شکایت نیاز به تشریح بیشتر رفتار اون آقا هست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
اگر شما دلیل قانونی داشته باشید امکان اقامه شکوائیه تهدید به انتشار عکس و فیلم خصوصی و مزاحمت وجود خواهد داشت
و در صورت اثبات جرم ، مجازات حبس خواهند داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید
اگر افاقه ننمود سپس تحت عنوان تهدید به افشای اسرار خصوصی دیگزان‌ طرح شکایت کرد….